29 iulie 2017

Situată într-o zonă de munte superbă (aproape de parcul național Vânturarița-Buila), la circa 14 km de Horezu, 19 km de Rânca și la peste 1.700 de metri altitudine, Pensiunea Patricia oferă clienților săi facilități de cazare de calitate: toate camerele au balcon cu vedere la munte, baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite, TV cu programe romanești recepționate prin satelit, mobiler nou etc. 
Bucătaria dotată cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea și veselă completă precum și locul de luat masa cu o capacitate de 24 de locuri transforma sejurul turistilor în această pensiune intr-o experiență foarte placută!
Pensiunea dispune de parcare gratuită proprie de mare capacitate, zonă de preparare a grătarului și terasă exterioară cu mobiler de gradină unde se poate servi masa.
Liniștea și răcoarea muntelui asociate cu salbaticia încă neatinsă a zonei precum și raportul foarte bun dintre prețurile practicate și calitatea serviciilor oferite clienților săi fac din Pensiunea Patricia destinația perfectă pentru un sejur plăcut!

Share This