Despre

Despre Pensiunea Patricia

Construită în anul 2018, Pensiunea Patricia este situată în golul alpin, la Vârful lui Roman, într-o zonă montană deosebită, oferind turiștilor peisaje de basm. Camerele sunt dispuse la primul și al doilea etaj al clădirii și dispun de baie proprie cu cabină de duș, televiziune prin satelit cu programe pentru cei mici etc.

La parterul pensiunii sunt dispuse bucătăria, sala de luat masa precum și un spațiu de relaxare cu masă de biliard și tenis de masă. La nivelul parterului este disponibilă conectarea la internet prin satelit în rețeaua wifi a pensiunii; accesul la internet este liber însă, în funcție de condițiile meteorologice, pot exista sincope în viteza de acces.

Bucătăria pensiunii este în regim ”self-catering„ și este dotată cu toate echipamentele necesare pregătirii mesei: aragaz, frigidere, veselă etc. Este posibilă, la cerere, și servirea mesei în regim ”a la carte”; pentru a beneficia de această facilitate vă rugăm să contactați personalul pensiunii anterior datei dumneavoastră de cazare pentru a stabili detaliile!

Pensiunea Patricia vă oferă, contra cost: închiriere ATV-uri, drumeții, plimbări cu sania etc.

Faciltăți
despre pensiunea patricia

Testimonial

Echipa Pensiunea Patricia

Patricia
Patricia
Cristina
Cristina
Lucretiu
Lucrețiu